Meubelen Weyne

Merken > Beka

Beka is een Belgisch merk die gespecialiseerd is in matrassen, lattenbodems, boxsprings … en staat voor kwalitatief slaapcomfort. De Beka matrassen voldoen aan ieders persoonlijke behoeftes, dit door de verschillende veren en afdeklagen die u naar uw eigen voorkeur kunt kiezen. In onze toonzaal te Zarren hebben wij als hoofddealer het complete gamma, zodat u zo goed mogelijk kan kiezen uit de verschillende mogelijkheden.

Beka

De Lattenbodems van Beka geven perfecte ondersteuning aan het lichaam. En samen met de Beka matras genieten jullie elke nacht van een diepe en een verkwikkende slaap. Want een goede slaap is elementair om elke dag fris te starten.

Boxsprings van Beka zijn steeds vernieuwend, smaakvol en fris van stijl. De Beka boxsprings zorgen voor een heel comfortabele nachtrust. U kiest uit verschillende kleuren, groottes en hoofdborden om uw eigen droombed samen te stellen.

Een greep uit de Beka matrassen: Etoile, Cosmopolitan, Dedicace, Elite, Body Sense, Nuage, Duchesse, Tendresse, Noblesse, Intense, Perle ….

Enkele Beka Boxsprings: Box Bonnell - Box Pocket - Box de Luxe - Box Royale - Box Louis XV - Box Pocket Electric - Box de Luxe Electric, ….

Geltex Inside by Beka
De juiste ventilatie, drukverdeling en ondersteuning zijn essentieel voor een goede nachtrust. Dankzij de luchtdoorlatende, open celstructuur van de nieuwe Beka GELTEX® inside-technologie scoren onze matrassen uitstekend op die 3 criteria van de Slaapdriehoek®. Beka's GELTEX® inside voert het transpiratievocht snel af, verdeelt de druk van het lichaam snel over het ligoppervlak en zorgt samen met de juiste beka bedbodem en een aangepast beka kussen voor een zacht aanvoelende maar stevige beka ondersteuning. KLIK HIER voor meer informatie omtrent de verschillende Geltex Inside matrassen van zowel Lattoflex als Beka.
Actiemodellen Beka


Beka heeft ook twee actiemodellen, de Hommage-boxspring en de "Best of Beka"-boxspring.

Hommage

KLIK HIER

Best of Beka

KLIK HIER

 • Beka - Intense - De Intense matras van Beka heeft een Temporis Pocket-verenkern van 14 cm (270 veren per m²) met 7 ergonomische comfortzones. Deze Beka matras is verkrijgbaar in een Soft, Medium of Firm ligcomfort.
 • Beka - Nuage - De Nuage matras van Beka heeft een Temporis Pocket-verenkern van 14 cm (270 veren per m²) met 7 ergonomische comfortzones, en is afgedekt met een 4cm soft-latex laag op een drukverdeler. Door een speciale zijkant ventileert deze matras ook zeer goed. Deze Beka matras is verkrijgbaar in een Soft, Medium of Firm ligcomfort.
 • Beka - Noblesse - De Noblesse matras van Beka heeft een Temporis Pocket-verenkern van 14 cm (270 veren per m²) met 7 ergonomische comfortzones, en is afgedekt met een 4cm soft-latex laag op een drukverdeler. Deze Beka matras is verkrijgbaar in een Soft, Medium of Firm ligcomfort.
 • Beka - Elite - De Elite matras van Beka Is een genopte tapematras met een Temporis-verenkern van 14cm (270 veren per m²) met 7 ergonomische comfortzones, en is afgedekt met een 6cm soft-latex laag op een drukverdeler. 
Deze matras heeft een frissere zomerzijde, en een warmere winterzijde, perfect om halfjaarlijks te draaien en de gepaste temperatuur te verzekeren. Deze Beka matras is verkrijgbaar in een Soft, Medium of Firm ligcomfort.
 • Beka - Tendresse - De Tendresse matras van Beka is een hangenopte tapematras. De kern bestaat uit een Temporis Pocket-verenkern van 14 cm (270 veren per m²), met daarboven een pocket-verenkern van 3,5 cm (275 veren per m²). er zijn 7 ergonomische comfortzones, en de Tendresse is afgedekt met een 6cm soft-latex laag op een drukverdeler langs één kant, en een laag 2,5cm HR-schuim aan de andere kant. Dit om een winter- en een zomerzijde te creëren. Door een speciale luxe ventilators ventileert deze matras ook zeer goed. Deze Beka matras is verkrijgbaar in een Soft, Medium of Firm ligcomfort.
 • Beka - Duchesse - De Duchesse matras het topmodel in het Beka-gamma. De kern bestaat uit 3 lagen, namelijk een laag Temporis Pocketveren (270 veren per m²), en een dubbele laag van 3,5 cm pocketveren (275 veren per m²). De kern is langs één zijde afgedekt met 6cm soft-latex op jute drukverdeler, en langs de andere zijde met 2,5 cm HR-schuim. De matras heeft 7 ergonomische zones, en bevat ook luxe ventilators in de zijkant voor verbeterde ventilatie. De matras is verkrijgbaar in soft, medium en firm hardheid.
 • Beka - Box De Luxe - Technologie en esthetiek in een klassieke uitvoering en met een uitstekende ventilatie. De bekledingsstoffen van de boxsprings werden zorgvuldig uitgekozen, zodat goed slapen ook mooi oogt. En dat resulteert in een stijlvol geheel. Het interieur van deze boxspring is opgebouwd uit Pocketveren. Ze volgen jouw lichaamscontouren en ondersteunen zo de werking van de matras. Deze verenkern zorgt voor een stabiele maar toch zacht meeverende ondersteuning en garandeert een uitstekende ventilatie en vochtregulatie. Deze Box de Luxe bestaat ook in een elektrisch verstelbare uitvoering.
 • Beka - Choose & Snooze - De
 • Beka - Choose & Snooze - De
 • Beka - Choose & Snooze - De
 • Beka - Box Bonell - Technologie en esthetiek in een klassieke beka afwerking met een uitstekende ventilatie. Elke boxspring van Beka wordt vervaardigd uit de beste materialen. Het interieur van deze vlakke boxspring bestaat uit honderden zeer comfortabele Bonnellveren die onderling met elkaar verbonden zijn. De beka veren werken volgens een klassiek principe: hoe meer ze worden belast, hoe meer weerstand ze bieden. Beka Bonnellveren kenmerken zich door een duurzaam en verantwoord slaapcomfort.
 • Beka - Box Pocket - De boxspring vormt de basis van een optimaal slaapsysteem. Elke boxspring van Beka wordt vervaardigd uit de beste materialen. De Box Pocket beschikt over tonvormige veren met 5 windingen die elk afzonderlijk verpakt zijn in textielhoesjes. Deze hoesjes zijn op het middelpunt samengelijmd zodat elk veertje onafhankelijk kan reageren. In combinatie met een kwaliteitsvolle verenmatras staat de boxspring garant voor een juiste ondersteuning, een perfecte drukverdeling en een uitstekend slaapklimaat.
 • Beka - Znoooz slaapdriehoek - Ontdek dankzij de slaapdriehoek van Znoooz samen met uw slaapadviseur bij Weyne uw perfecte slaapcombinatie bij Znoooz. Een samenwerking tussen Lattoflex en Beka.
 • Beka - Znoooz slaapdriehoek - Ontdek dankzij de slaapdriehoek van Znoooz samen met uw slaapadviseur bij Weyne uw perfecte slaapcombinatie bij Znoooz. Een samenwerking tussen Lattoflex en Beka.
 • Beka - Petite baby matras Ultima - Deze Beka matras voor baby's is een hypallergene hoesmatras met geprofileerde bultex kern met een hoes in 3Mesh voor een optimale ventilatie. De hoes is wasbaar op 60°. De totale hoogte van deze Beka matras is ± 11 cm.
 • Beka - Matras Cosmopolitan ultima - Een hypoallergene pocketverenmatras van Beka afgedekt met een hoogwaardige Bultex. Deze beka matras met ergonomische zones is mogelijk in Soft, Medium of Firm.
 • Beka - Box Quattro - De Quattro boxspring met bijpassend hoofdbord worden gekenmerkt door een dubbele sierstikselrand die uw kamer net dat tikkeltje meer geeft. Strak en modern. <br>De Box Quattro beschikt over tonvormige veren met 5 windingen die elk afzonderlijk verpakt zijn in textielhoesjes. Deze hoesjes zijn op het middelpunt samengelijmd zodat elk veertje onafhankelijk kan reageren. In combinatie met een kwaliteitsvolle verenmatras staat de boxspring garant voor een juiste ondersteuning, een perfecte drukverdeling en een uitstekend slaapklimaat.
 • Beka - Box Pocket electric - De Box Pocket Electric van Beka laat je toe om met een eenvoudige druk op de knop je boxspring in de positie te brengen die je wenst. Deze elektrisch verstelbare boxspring beschikt over tonvormige veren met 5 windingen die elk afzonderlijk verpakt zijn in textielhoesjes. Deze Beka hoesjes zijn op het middelpunt samengelijmd zodat elk veertje onafhankelijk kan reageren. In combinatie met een kwaliteitsvolle verenmatras staat de boxspring garant voor een juiste ondersteuning, een perfecte drukverdeling en een uitstekend slaapklimaat.
 • Beka - Box Royale - Het interieur van deze vlakke hoge beka boxspring bestaat uit honderden zeer comfortabele Bonnellveren die onderling met elkaar verbonden zijn. De veren werken volgens een klassiek principe: hoe meer ze worden belast, hoe meer weerstand ze bieden. Beka Bonnellveren kenmerken zich door een duurzaam en verantwoord slaapcomfort.
 • Beka - Box Louis quinze - Het Louis XV hoofdbord, de dikke Louis XV boxspring en het karakter van de Deco poten geven je slaapkamer een klassieke, tijdloze uitstraling. Laat je inspireren ...
<br>De Box Louis XV bestaat uit een dubbele Pocketverenkern die beschikt over tonvormige veren met 5 windingen die elk afzonderlijk verpakt zijn in textielhoesjes. Deze hoesjes zijn op het middelpunt samengelijmd zodat elk veertje onafhankelijk kan reageren.
 • Beka - Body Sense Pocket Ultima - Hier bieden we je het unieke Sensipur Traagschuim comfort in combinatie met de exclusieve Beka Temporis Multi Pocketveren die stuk voor stuk ingenaaid zijn in katoenen hoesjes zodat deze allemaal onafhankelijk van elkaar bewegen. Deze beka matras past zich perfect aan de contouren van jouw lichaam aan. Uiteraard kunt u deze matras bij Weyne uittesten. Als hoofddealer van Beka hebben wij immers het complete Beka gamma voor u.
 • Beka - Dedicace Ultima - De Dedicace matras van Beka is een handgenopte tapematras met dubbele Pocketverenkern met steunlaag uit geprofileerde latex met 7 ergonomische comfortzones. Deze Beka matras is verkrijgbaar in een Soft, Medium of Firm ligcomfort.
 • Beka - Topper - De topper van Beka is een hypoallergene oplegmatras verkrijgbaar met een kern uit Bultex, Latex of Beka Sensus (visco-elastisch schuim met een drukverlagende werking). 
Alle afmetingen mogelijk.
 • Beka - Pocketveren - De Pocket matras beschikt over tonvormige veren met 5 windingen die elk afzonderlijk verpakt zijn in textielhoesjes. Deze hoesjes zijn op het middelpunt samengelijmd zodat elk veertje onafhankelijk kan reageren. Het resultaat? Een uiterst veerkrachtige matras met een perfecte drukverdeling en ventilatie. De kern van de Pocket matras is bovendien voorzien van 7 ergonomische comfortzones waaronder een extra zachte schouderzone. Pocket matrassen zijn verkrijgbaar in een Soft, Medium of Firm uitvoering.
 • Beka - Perle Ultima - Binnenin de Beka Perle matras zitten exclusieve Temporis Multi Pocketveren die afgedekt zijn met Bultex voor een zachte ondersteuning. De Beka Perle matras bestaat uit 5 ergonomische comfortzones en is verkrijgbaar in soft, medium of firm ligcomfort.