Meubelen Weyne

Merken > Joli

Dat Joli het verschil maakt, dat merkt u bij de eerste aanblik. Deze meubelen en tafels van Joli stralen niet alleen kwaliteit, authenticiteit en gezelligheid uit, maar onderscheiden zich ook op andere vlakken. Het gaat om 100% Belgische productie. De grondstoffen die Joli gebruikt zijn allen van Europese kwaliteit en dit zorgt voor een snelle en vlotte levering en ook voor een goed dienst na-verkoop.

Joli

Alle unieke materialen van Joli kunt u bij meubelen Weyne ontdekken.
Het matilux glas van Joli heeft enkele specifieke kenmerken waardoor het om een uniek tafelblad gaat. Dankzij de stevige afwerkingslaag op het glas ziet u geen vette vingers meer op uw tafel, is er geen reflectie van de zon mogelijk en zijn er geen krassen te bespeuren. Het kleur van het matilux glas wordt ook ingebakken waardoor hier ook geen krassen gemaakt kunnen worden. Het glas is getemperd en geeft geen groene of blauwe schijn zoals de meeste glazen tafels.
Met zijn 3 kleuren: wit, taupe en carrara past een Joli tafel met Matilux glas dan ook in elke omgeving.

Het Xeramica is een keramiek die gebruikt wordt voor het tafelblad en is onverwoestbaar als het op krassen en vlekken aankomt. Het keramiek wordt op een plaat bevestigd van getemperd glas waardoor hij extra verstevigd is. Het voordeel van een Joli tafel in keramiek is dat het 100% krasvrij is, je ziet ook geen vette vingers of stof op en het is onderhoudsvrij. Uiteraard kunt u hier ook kiezen voor het Joli kleur dat het best bij uw interieur past, namelijk Ultra White, Uni Grey, Wood Grey, Blue Stone of Sahara.
Nieuw in het Xeramica gamma van Joli
Binnen het Xeramica gamma van Joli kunt u nu ook het nieuwe Calacatta blad terugvinden. Dit keramieken calacatta blad van Joli staat uiteraard ook weer garant voor een volledig onderhoudsvrij Joli blad. Het Calacatta blad heeft een marmer look waardoor deze Joli tafel zich in vele interieuren kan integreren.

Wie meer van een landelijke uitstraling wil genieten kan terecht bij de Xeramica Oak collectie. Hier kunt u kiezen voor de Xeramica kleuren "Old Oak" of "Smoke Oak". Dit in combinatie met de gelakte onderstellen in bruin, zwart, taupe of antraciet. Ontdek ook deze Joli kleuren bij Weyne te Kortemark, West-Vlaanderen.
Meer modellen in de Xeramica Oak collectie of bijhorende stoelen en kasten kunt u terugvinden op onze Joli Cosy pagina

 • Joli - De filosofie van Joli - Ontdek hier hoe de Joli meubelen tot stand gekomen zijn. Uiteraard kunt u alle Joli mogelijkheden bij Weyne te Zarren, Kortemark ontdekken.
 • Joli - Marguerite JOLI stoel - Design armstoel van Joli. Licht ontwerp met een uitzonderlijk comfort.
 • Joli - Joli tafel Elyps - De elyps tafel van Joli is mogelijk in verschillende uitvoeringen. Naast Matilux en, Xeramica Oak is er nu ook binnen het Xeramica gamma het Calacatta blad. Deze keramiek van Joli is onderhoudsvrij en heeft een uitzonderlijke marmer look waarbij de Joli kwaliteit uiteraard primeert.
 • Joli - Wings XL tafel Joli - Op zoek naar een moderne uitrekbare tafel? Dan bent bij de Wings XL van Joli meteen aan het juiste adres! Ontdek hem bij uw dealer, Weyne te Zarren, Kortemark.
 • Joli - Tafel Margueritte Joli - De Margueritte tafel van Joli heeft een sobere vormgeving afgewerkt met karaktervolle conische poten. Het frame is vervaardigd in hoogwaardig aluminum. Voor het tafelblad werd hier gekozen voor Xeramica, maar u kunt ook kiezen voor Matilux glas.
 • Joli - Largo Wood tafel - Een unieke joli combinatie tussen het moderne design en de warmte van de natuurlijke materialen. Het design van de Joli Largo tafel met de poten in eik geven uw interieur een warme Joli toets. Het bovenblad kunt u krijgen in het Joli matilux glas of het joli Xeramica.
 • Joli - Tafel Elyps - Stoel Rafael met arm - Deze prachtige Joli tafel Elyps in Xeramica wit is krasvrij en kan echt overal gebruikt worden. Dankzij de ingebouwde kabeldoorvoer kan ze ook perfect dienst doen als vergadertafel of bureautafel. De stoel Rafael is een stoel met een licht design waardoor deze de ruimte alleen maar doet vergroten. Ontdek deze stukken bij Weyne te Zarren, Kortemark in het hart van West-Vlaanderen.
 • Joli - Wings + Monet - Moderne Joli tafel Wings gecombineerd met enerzijds de Joli stoel Monet op wieltjes en langs de andere kant de Joli zitbank Wings met rugleuning. Deze opstelling kan met andere meubelen gecombineerd worden.
 • Joli - Elyps Xeramica - Ovale Joli tafel in keramiek kleur wood grey. Vele andere kleuren en uitvoeringen mogelijk binnen het ruime Joli meubel aanbod.
 • Joli - Elyps + Largo - <br>Ovale Joli tafel Elyps in matilux wit met Joli Tapaz met verlichting. <br>
Stijlvol gecombineerd met de outdoor stoel Largo. Er zijn nog veel meer mogelijkheden binnen het ruime gamma van de Joli meubelen.
 • Joli - Cube - Moderne hangkast uitgevoerd in matilux wit. <br>
Ook mogelijk in keramiek of andere afmetingen.
 • Joli - Largo - Moderne Joli tafel largo uitgevoerd in Joli matilux taupe. <br>
Met bijhorende Joli zitbank Largo.
 • Joli - Outdoor Largo - Ook voor de tuin is Joli uw ideale partner.
Hier Joli tafel Largo in keramiek met bijhorende Largo zitbank en Largo stoelen.
 • Joli - Elyps + Monet - Moderne ovale Joli tafel in matilux wit krasvrij glas. <br>
Gecombineerd met de Joli stoel Monet in wit leder met parketwielen waardoor deze Joli stoel gegarandeerd geen krassen nalaat op uw vloer of parket.
 • Joli - Largo XL - Verlengbare tafel met bijhorende zitbank. <br>
Mogelijk in matilux glas of Xeramica.
 • Joli - Joli Cosy - Ontdek de volledig Joli Cosy collectie bij Meubelen Weyne te Zarren. Van Joli Tafel, tot Joli Stoel, Joli hangkast, Joli salontafel, .... alles is mogelijk in de ruime joli collectie bij Weyne