Meubelen Weyne

Merken > Kartell

Kartell staat voor Italiaans design die al meer dan 50 jaar niet meer uit de design wereld weg te denken is. Enkele Kartell design stukken zoals de Kartell Louis Ghost (ontworpen door Philippe Starck), de Kartell Masters en de Kartell Componibili kastjes zijn uitgegroeid tot echte iconen binnen de design wereld. Uiteraard kunt u deze allemaal terugvinden in onze nieuwe Kartell afdeling bij Weyne.

Kartell

Hieronder enkele van de meest gekende Kartell design ontwerpen. Deze en vele andere zijn terug te vinden in de ruime Kartell afdeling die je kan terugvinden in onze nieuwe toonzaal.

Kartell Masters


De kartell Masters stoel heeft een comfortabele ruime zitting gecombineerd met 4 slanke pootjes. De rug is het meest opvallende onderdeel van deze Kartell masters stoel. Deze rugleuning van deze stoel is gebaseerd op de ontwerpen van de Butterfly Chair van Arne Jacobsen, de Tulip Chair van Eero Saarinen en de Eiffel Chair van Charles Eames samen. De kruising van de drie verschillende leuningen zorgt voor volle en open ruimtes die samenvloeien in de omtrek van de stoel.

Kartell Victoria Ghost


De Victoria Ghost is ontstaan uit klassieke lijnen waarvan de rugleuning afgerond is, maar tegelijkertijd is het zitgedeelte zeer strak en lineair wat tot een uniek design van Philippe Starck komt! De Kartell Victoria Ghost is verkrijgbaar in doorzichtig of gekleurd polycarbonaat die in 1 vorm gegoten wordt. Dit maakt deze Victoria Ghost zeer comfortabel en bestand tegen schokken. Het unieke design stelt dit Kartell stuk in staat om in het even welke omgeving zich op elegante wijze aan te passen!

Kartell Componibili


De Kartell Componibili kast is ontworpen door Anna Castelli Ferrieri. De Kartell Compinibili is een opbergkastje die heel veel mogelijkheden kan bieden aan je interieur. De Combpinibili bestaat uit opstapelbare stukken die je zeer gemakkelijk in elkaar kan zetten. Het eenvoudige design past in elke kamer van je huis en is zo ontworpen dat het zowel in de badkamer, de slaapkamer, de keuken of in de woonkamer kan geïntegreerd worden. Dit op en top design stuk is al bijna 40 jaar een niet te missen onderdeel van de design Kartell collectie. De Componibili-modules zijn verkrijgbaar in ronde en vierkante vormen, en kunnen steunen op kleine wieltjes.
De Kartell Componibili is gemaakt van ABS. Dat is een lichte, en toch harde kunststof met een lange levensduur. Het materiaal is eenvoudig schoon te maken en waterbestendig.
Wilt u ook een innovatief design stuk in huis die zowel tentoongesteld wordt in het Museum of Modern Art in New Yourk als in het Centre George Pompidou in Parijs? Kom dan de ruime Kartell collectie bewonderen in de toonzaal van Meubelen Weyne.

  • Kartell - Componibilli Kartell - De componibili van Kartell heeft ontelbaar veel mogelijk. Als extra kastje, nachttafel, bijzettafel, ... alles is mogelijk. Ook in kleur zijn tal van mogelijkheden. Ontdek dit multifunctionele design meubel by Kartell nu bij Weyne!
  • Kartell - Master Chair Kartell - Een uniek design ontstaan uit een samensmelting van 3 kartell ontwerpen. Ontdek de Master Chair van Kartell nu in onze toonzaal!
  • Kartell - Victoria Ghost - De Stoel Victoria Ghost van Philippe Starck voor Kartell is een stoel ontstaan uit klassieke lijnen.
De rugleuning is afgerond en doet denken aan de vorm van de antieke medaillons, terwijl het zitgedeelte lineair en geometrisch is. Victoria Ghost bestaat uit doorzichtig of gekleurd polycarbonaat
  • Kartell - Stoel Dr. NO Kartell - Stoel Dr. NO van Philippe Starck voor Kartell is een Kartell-klassieker. Hij is stapelbaar, dus heel functioneel, maar het tegelijk ook een mooi design stuk!
  • Kartell - Front Page krantenhouder
  • Kartell - Victoria Ghost by Kartell - Ontdek de Victoria Ghost designed by Philippe Starck nu in de ruime Kartell afdeling bij Weyne. De Kartell Victoria Ghost is mogelijk in doorzichtig of gekleurde polycarbonaat voor een onverwoestbaar resultaat!