Meubelen Weyne

Merken > Leolux

Eigenzinnig design, duurzaam van karakter en voorzien van een geweldig comfort! De Leolux collectie biedt een breed assortiment zitidee├źn met een heel eigen handschrift. U ziet het aan de verfijnde afwerking, u voelt het als u gaat zitten. Een echte Leolux kan u bij meubelen Weyne vinden.

Leolux

Enkele design toppers uit de Leolux collectie
bekijk ook onderaan deze pagina de foto's van deze modellen.

Salons

Bora Balanza
In de Bora Balanza herkent u design en evenwicht. Met een modern frame gecombineerd met elegante aluminium voetjes is deze Bora Balanza terecht het nieuwe paradepaardje in de Leolux design collectie. De royale zachte armkussens zijn een ideale steun om uw arm of hoofd lekker op te laten rusten. De stevige rug een meeverende zitting zorgt voor een ongekend comfort.

Felizia
In Felizia brengt Leolux al haar kennis op het gebied van vormgeving en ergonomie samen. Dat ziet u aan de zachte rondingen, u voelt het aan de stevige zittingen en de kussens op de armen. Het resultaat: een uniek meubel met een toegankelijk design en een geweldig actief comfort.

Mayon
Mayon van Leolux combineert een vertrouwd uiterlijk met perfect zitcomfort en zeer verfijnde details. De prachtige golvende lijnen, voetjes die precies doorlopen in de naden aan de voorzijde en de kuiltjes in de armen en de rug maken dit model en ware streling voor het oog.

Oscar
Het model Oscar van Leolux is het toonbeeld van gezelligheid en gastvrijheid. De mooie nonchalante afwerking geeft dit model een knusse maar toch verfijnde look. Dit model is verkrijgbaar als losse banken of als hoekopstelling.


Fauteuils en bijzetzetels

Caruzzo
De Caruzzo draaifauteuill heeft een hoge rug die het gevoel van privacy geeft. De ambachtelijke stoffeerdetails en de opvallende siernaad zijn een genot om naar te kijken. De siernaad wordt handvervaardigd door de Leolux vakmensen. Test nu deze Caruzzo bij meubelen Weyne!

Pallone
De 'zitbal' Pallone is een echt icoon van Leolux. Dit futuristisch model is zowel lichtvoetig als verassend comfortabel. Het model Pallone is verkrijgbaar in drie maten en een poef, en is de perfecte aanvulling voor een eigenzinnig interieur

Parabolica
Deze prachtige designfauteuil is een echte eyecatcher, het centrum van aandacht in uw salon! Deze fauteuil is onder andere bekroond met de prestigieuze Red Dot Award, alsook enkele andere prachtige prijzen. De bekleding is afzonderlijk te kiezen voor de binnenzijde, de buitenzijde en de rand.Salontafels en bijzettafels

Portello
Dit licht, verfijnd en handig bijzettafeltje van Leolux geeft een luchtige toets aan uw interieur. Door het handvat onderaan het bovenste blad is hij bovendien ook heel makkelijk te verplaatsen. Bovendien komt het bovenste blad boven de leuningen van het merendeel van de salons uit.

Canna
Het model Canna is beschikbaar in een salontafel van 100 cm diameter en een hogere bijzettafel van 40 cm diameter. De opstaande rand zorgt voor een optisch spel, en dat in combinatie met de keramische, gelakte of gebeitste eiken bladen maakt een prachtig verfijnd tafeltje.

Cimber
De elegante en verfijnde Cimber salontafel is een prachtige en toch eenvoudige toevoeging voor uw interieur. De verschillende maten vallen perfect te combineren voor een compleet geheel.

Kom nu al deze modellen en nog veel meer ontdekken in de toonzaal van Meubelen Weyne te Zarren.

 • Leolux - Canna - Deze prachtige salontafels zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel combinaties. Kom alle mogelijkheden ontdekken in onze toonzaal!
 • Leolux - Canna - Deze prachtige salontafels zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel combinaties. Kom alle mogelijkheden ontdekken in onze toonzaal!
 • Leolux - Cimber - Deze prachtig afgewerkte salontafel kan u bezichtigen in onze toonzaal te Zarren. Ontdek nu de eindeloze mogelijkheden!
 • Leolux - Portello - dit prachtige bijzettafeltje van Leolux vindt u ook in de toonzaal van Meubelen Weyne! Het bijzettafeltje is verkrijgbaar in ontelbaar verschillende uitvoeringen!
 • Leolux - Oscar - Kom deze prachtige salon ontdekken onze toonzaal te Zarren. Mogelijk in hoekopstelling of als afzonderlijke banken.
 • Leolux - Oscar - Kom deze prachtige salon ontdekken onze toonzaal te Zarren. Mogelijk in hoekopstelling of als afzonderlijke banken.
 • Leolux - Bora Balanza - Ontdek deze design topper uit het Leolux gamma
 • Leolux - Felizia - In onze toonzaal vindt u ook het prachtige model Felizia van Leolux, kom alle mogelijkheden ontdekken!
 • Leolux - Mayon - Mayon van Leolux combineert een vertrouwd uiterlijk met perfect zitcomfort en zeer verfijnde details. Kom hem nu ontdekken in onze toonzaal.
 • Leolux - Carruzzo Fauteuill - Ontdek de Carruzzo fauteuill in meubelen Weyne.
 • Leolux - Pallone - Kom dit icoon van leolux ontdekken bij Meubelen Weyne!
 • Leolux - Parabolica - Deze prachtige designfauteuil is het centrum van uw salon! U kan voor de binnenzijde, buitenzijde en rand afzonderlijk de uitvoering kiezen, zodat de Parabolica fauteuil volledig naar uw wens is. Probeer hem nu in de toonzaal van Meubelen Weyne in zarren!