Meubelen Weyne

Merken > Sealy

Ontdek de nieuwste matrassen van Sealy bij Weyne, uw hoofddealer voor West-Vlaanderen. In de Sealy Hybrid matrassen komen de beste slaaptechnologieƫn samen, het verkoelende comfort van geltraagschuim bovenop, en de diepe ondersteuning van individueel verpakte pocketveren onderaan. Ontdek de verschillende matrassen nu bij uw verdeler Weyne te Zarren.

Sealy

Een unieke opbouw van half geltraagschuim en half pocketveren
De bovenste helft van de Sealy Hybrid matras biedt u het heerlijke omsluitende comfort van geltraagschuim. Dit schuim is speciaal ontwikkeld om de temperatuur binnen de optimale waarden te houden, dit voor een diepe en ontspannen nachtrust.
De onderste helft van de Sealy Hybrid matras vormt zicht perfect naar het lichaam. De matras biedt u de nodige ondersteuning door middel van de door Sealy ontwikkelde en individueel verpakte pocketveren met titanium legering.

SolidEdge HD Systeem
De randen van een Hybrid Sealy matras zijn extra verstevigd om een nog stabielere slaapomgeving te creeeren. Dankzij dit Solid Edge systeem voelt u het ook niet wanneer uw partner draait tijdens de nachtrust.

10 jaar Garantie U kunt erop vertrouwen dat een Sealy Hybrid matras jarenlang meegaat. U heeft 10 jaar garantie op de matras waardoor u onbezorgd kunt slapen.

Core Support Dankzij de speciale techniek die gebruikt wordt waardoor het middenste deel van het bed, dat het zwaarst belast wordt sterker maakt. Dit biedt een extra ondersteuning waar nodig waardoor de putvorming wordt tegen gegaan.

Ontdek nu de Sealy Hybrid Classic (hoogte 29 cm), Sealy Hybrid Plush (32 cm hoog) en de Sealy Hybrid Ultra Plush (34 cm hoog) tegen nooit geziene introductieprijzen en met daarbovenop ook nog de grootste kortingen!

Klik hier om meer te weten te komen

  • Sealy - Sealy Hybrid matrassen - de Hybrid matrassen van Sealy zijn de perfecte combinatie van geltraagschuim en pocketveren, ideaal voor zowel een goed slaapcomfort en een goede ondersteuning.
  • Sealy - Sealy Hybrid matrassen - de Hybrid matrassen van Sealy zijn de perfecte combinatie van geltraagschuim en pocketveren, ideaal voor zowel een goed slaapcomfort en een goede ondersteuning.