Meubelen Weyne

Merken > Tempur Breeze

Tempur Breeze is een nieuwe, koele manier van slapen. De Tempur Breeze matrassen bevatten nieuw Tempur Climate Material en een unieke hoes die gemaakt is om overmatig vocht op te nemen en af te voeren. U kunt het volledige Tempur en Tempur Breeze gamma bij Weyne te Zarren in het hartje van West-Vlaanderen komen ontdekken.

Tempur Breeze

Het bijzondere aan de Breeze matrassen is de combinatie van TEMPUR Climate Material, met een 3D-hoes, die veel meer lucht vasthoudt dan een standaardhoes. Eventueel vocht en zweet kan gemakkelijk door de 3D-hoes heen afgevoerd worden, weg van het lichaam. Dikkere celwanden zorgen voor een snellere en efficiƫntere vochtafvoer en zorgen dat het materiaal goed ademend is, waardoor u koeler en comfortabeler slaapt.

De Tempur Breeze matrassen zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Original, Sensation en Cloud.
U kunt kiezen tussen de hoogtes 22 cm of 27 cm zodat u de perfecte matras kunt vinden voor uw lichaam. Naast de Tempur Breeze matrassen zijn er ook Tempur Breeze hoofdkussens verkrijgbaar voor een nog completere sensatie van koel slapen.

Tempur Breeze Cloud
Deze Tempur Breeze Cloud matras bestaat uit Tempur Climate Material gecombineerd met het Tempur Extra Soft ondersteuningslaag voor het zachte en aangename.

Tempur Breeze Sensation
De Tempur Breeze Sensation matras bestaat uit het Tempur Climate Material samen gecombineerd met het Temur High Mobility Material wat u toelaat om vrijer te bewegen.

Tempur Breeze Original
Ook in de Tempur Breeze Original is de toplaag gemaakt uit het Tempur Cllimate Material dat hier dan gecombineerd wordt met de klassieke Tempur ondersteuningslaag.

  • Tempur Breeze - Tempur Breeze Cloud - Deze Tempur Breeze Cloud matras van 22 cm dik bestaat uit het Tempur Climate Material ondersteund door een Tempur Extra soft ondersteuningslaag. Binnen het Tempur Breeze gamma kunt u ook de nieuwe Tempur Breeze hoofdkussens terugvinden.
  • Tempur Breeze - Breeze Tempur - Cloud 27 cm - De Tempur Breeze matras in de zachte ondersteunende Cloud uitvoering is mogelijk ik 22 en 27 cm. Bent u op zoek naar een Tempur matras? Ontdek dan het volledige Tempur gamma bij Weyne te Zarren, West-Vlaanderen.
  • Tempur Breeze - Tempur Breeze Original met gratis Duet bed - Ook bij de Tempur Breeze collectie is er de actie om de Duet bedombouw er volledig gratis bij te krijgen. Bij aankoop van 2 Tempur matrassen en 2 electrische bedbodems krijgt u de bedombouw er volledig gratis bij. Informeer naar de voorwaarden bij Weyne, waar we garant staan voor de beste prijs in gans West-Vlaanderen en ver daarbuiten.
  • Tempur Breeze - Breeze Tempur Original 22 / 27 cm - Uiteraard kunt u van de nieuwe Tempur Breeze technologie genieten in combinatie met het gekende Tempur original materiaal. Deze Breeze Tempur matras kunt u verkrijgen in 22 cm of 27 cm hoogte. Vraag ernaar bij onze verkopers.
  • Tempur Breeze - Breeze Tempur Sensation 22 / 27 cm - De Breeze Tempur Sensation matras bestaat uit het Tempur Climate Material met daaronder het Tempur High Mobility Material dat u toestaat om vrijer te bewegen op de Tempur matras. U kunt het volledige tempur gamma ontdekken bij Weyne, uw hoofdverdeler binnen West-Vlaanderen.