Meubelen Weyne

Merken > Tempur Breeze

Tempur Breeze is een nieuwe, koele manier van slapen. De Tempur Breeze matrassen bevatten nieuw Tempur Climate Material en een unieke hoes die gemaakt is om overmatig vocht op te nemen en af te voeren. U kunt het volledige Tempur en Tempur Breeze gamma bij Weyne te Zarren in het hartje van West-Vlaanderen komen ontdekken.

Tempur Breeze

Het bijzondere aan de Breeze matrassen is de combinatie van TEMPUR Climate Material, met een 3D-hoes, die veel meer lucht vasthoudt dan een standaardhoes. Eventueel vocht en zweet kan gemakkelijk door de 3D-hoes heen afgevoerd worden, weg van het lichaam. Dikkere celwanden zorgen voor een snellere en efficiƫntere vochtafvoer en zorgen dat het materiaal goed ademend is, waardoor u koeler en comfortabeler slaapt.

De Tempur Breeze matrassen zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Original, Sensation en Cloud.
U kunt kiezen tussen de hoogtes 22 cm of 27 cm zodat u de perfecte matras kunt vinden voor uw lichaam. Naast de Tempur Breeze matrassen zijn er ook Tempur Breeze hoofdkussens verkrijgbaar voor een nog completere sensatie van koel slapen.

Tempur Breeze Cloud
Deze Tempur Breeze Cloud matras bestaat uit Tempur Climate Material gecombineerd met het Tempur Extra Soft ondersteuningslaag voor het zachte en aangename.

Tempur Breeze Sensation
De Tempur Breeze Sensation matras bestaat uit het Tempur Climate Material samen gecombineerd met het Temur High Mobility Material wat u toelaat om vrijer te bewegen.

Tempur Breeze Original
Ook in de Tempur Breeze Original is de toplaag gemaakt uit het Tempur Cllimate Material dat hier dan gecombineerd wordt met de klassieke Tempur ondersteuningslaag.

  • Tempur Breeze - Tempur Cloud Elite 25 cm - Deze Tempur Cloud matras van 21 of 25 cm dik bestaat uit het Tempur Climate Material ondersteund door een Tempur Extra soft ondersteuningslaag. Binnen het Tempur gamma kunt u ook de nieuwe Tempur Breeze hoofdkussens terugvinden.
  • Tempur Breeze - Tempur Original Elite 25 cm - Uiteraard kunt u van de nieuwe Tempur Breeze technologie genieten in combinatie met het gekende Tempur original materiaal. Deze Tempur matras kunt u verkrijgen in 21 cm of 25cm hoogte. Vraag ernaar bij onze verkopers.
  • Tempur Breeze - Tempur sensation elite 25 cm - De Breeze Tempur Sensation matras bestaat uit het Tempur Climate Material met daaronder het Tempur High Mobility Material dat u toestaat om vrijer te bewegen op de Tempur matras. U kunt het volledige tempur gamma ontdekken bij Weyne, uw hoofdverdeler binnen West-Vlaanderen.