Meubelen Weyne

Merken > Vincent Sheppard

Vincent Sheppard is een Belgisch meubelbedrijf die gespecialiseerd is in het produceren van loom meubelen. Ze produceren meubelen van hoge kwaliteit, gemaakt met traditionele en duurzame materialen, zoals papier, rotan en hout. Het resultaat is een originele en creatieve Vincent Sheppard collectie aangepast aan elke interieur.

Vincent Sheppard

Vincent Sheppard is verantwoordelijk voor het volledige productie proces en de bijhorende kwaliteitscontroles van de meubelen.
Ze beschikken over een zeer brede waaier van producten, gaande van stoelen tot sofa's, bedden en ligzetels. De collectie bestaat uit een aanbod van kwalitatieve Indoor en Outdoor meubelen.

Enkele modellen die u bij ons kan terugvinden zijn: Anna, Chester, Joe, Emma, Edward, Louis, butterfly, Paul, John, Marco, Melbourne, Newcastle, Pablo, Richmond, Sydney, en ook het allernieuwste model Melissa, Lily, Jack en Joe. Een Vincent Sheppard product heeft een karakteristiek design maar blijft trouw aan het idee dat kwaliteit en comfort hand in hand moeten gaan met design en esthetiek.
Het doel van Vincent Sheppard is het aanbieden van eco-vriendelijke meubelen met een mooi design en een uitstekend zitcomfort.

  • Vincent Sheppard - Albert & Jack - De Albert tafel met eiken blad en gekruist onderstel is zowel strak als landelijk! De combinatie met de Jack black maakt hem zeker nog strakker! Ontdek de volledige Vincent Sheppard collectie nu in onze ruimte toonzaal!
  • Vincent Sheppard
  • Vincent Sheppard - Versailles - Melissa - Deze landelijke tafel Versailles van Vincent Sheppard is zowel ovaal als rechthoekig mogelijk. De Stoel Melissa die eveneens van Vincent Sheppard is, hier afgewerkt in het Broken White is een perfecte combinatie voor wie op zoek is naar een kwaliteitsvolle en stijlvolle stoel.
  • Vincent Sheppard - Emma - Stijlvolle stoel Emma in loom samen <br>met de tafel Versailles in eik.
  • Vincent Sheppard - Joe - Gigi - Moderne stoel die zowel binnen als buiten kan gebruikt worden <br>
  • Vincent Sheppard - Sidney - Stijlvolle armstoel met kussen.
  • Vincent Sheppard - Paul - Stijlvolle stoel Paul in loom. <br>
Verlengbare tafel Helsinki.
  • Vincent Sheppard - Joe - Moderne stoel in loom met tafel Herbert in eik.
  • Vincent Sheppard - Sidney - Ook voor tuinmeubelen heeft Vincent Sheppard een ruime collectie. <br>
Zo is de stoel Sydney met tafel Nimes een echte topper.
  • Vincent Sheppard - Edward - Barstoel in loom met een onderstel <br>
in geschilderde eik.