Terug naar overzicht

Wij zoeken collega's

Ben je geboeid door interieur en op zoek naar een nieuwe job? Look no further! Wij zijn namelijk op zoek naar nieuwe collega's voor Meubelen Weyne in Zarren en ons dochterbedrijf Kôkon Slaapcomfort in Roeselare. Je zal voornamelijk instaan voor de verkoop. Als je houdt van afwisseling en klantencontacten, dan zit je bij ons ongetwijfeld op je plaats. 

Jouw takenpakket? 

Je volgt het klantenverhaal op van A tot Z: je spreekt klanten aan in de toonzaal en adviseert hen over de vele mogelijkheden die onze producten bieden. Wanneer de klant klaar is om tot een aankoop over te gaan, maak jij de bestelbon voor hen op. 

 

Je neemt ook het administratieve luik voor je rekening: je zorgt voor de input van bestelbonnen en plaatst bestellingen bij de leveranciers. Daarnaast sta je ook in voor het telefonisch onthaal van de klanten. 

 

Je bekijkt onze toonzaal met een kritisch oog: je staat mee in voor de inrichting en zorgt er samen met de collega's voor dat alles netjes staat en dat onze producten ten volle tot hun recht komen. 

 

Ben jij de collega die we zoeken? 

  • Je bent commercieel sterk en haalt energie uit klantencontacten. 
  • Wanneer je een verkoop kan afsluiten, spring je een gat in de lucht.
  • Je bent in staat zelfstandig te werken, maar bent ook een echte team player. 
  • En last but not least... Je hebt een oog voor interieur, uiteraard. 

 

Benieuwd wat wij jou te bieden hebben? 

  • Een uitdagende job in een sterk groeiende onderneming waar een collegiale sfeer heerst. 
  • Een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen. 
  • Samen met de collega's eentje drinken na het werk? Daar zeggen we geen neen tegen! 

 

Kom jij ons team in Zarren of Roeselare vervoegen? Bezorg ons dan als de bliksem je cv en motivatie via [email protected]