Meubelen Weyne

Bij Weyne in Zarren vindt u alles wat u nodig hebt voor een perfecte slaapkamer! In onze slaapafdeling ontdekt u moderne, tijdloze en klassieke slaapkamers, dressings en maatkasten. Bovendien kan u matrassen en bodems van topmerken als Beka, Auping, Tempur, Lattoflex, Sealy,... testen bij ons. Klik links op de verschillende categorieën om meer te ontdekken!

  • Slaapcomfort - Beka - Beka is een gevestigde waarde met bewezen kwaliteit! Bij Weyne in Zarren vindt u alle bodems en matrassen van Beka terug, en kan u die ook op het gemak testen. Onze slaapexperts staan u bij om de juiste keuze te maken.
  • Slaapcomfort - Geltex Inside - Hoe slaapt u? Want iedereen is anders, maar iedereen slaapt beter op een Geltex Inside matras. Weyne is de dealer van de Geltex matrassen voor zowel Lattoflex en Beka. Geltex is een infusie van Gel die de matras toelaat uw volledige contour te volgen.
  • Slaapcomfort - Auping - Auping Nights, better days! Ontdek het volledige Auping gamma nu in onze vernieuwde toonzaal op het eerste verdiep.
  • Slaapcomfort - Lattoflex - Lattoflex zorgt voor uw rug De Lattoflex bodems zijn bij haast iedereen gekend, tenminste dat is toch wat we denken. Een lattoflex slaapsysteem is anno 2013 echter véél meer geworden dan gewoon latten in een frame. Bij Weyne kunnen wij u in onze slaapafdeling de beste modellen en revoluties laten uittesten zodat u zeker bent dat uw keuze ook de juiste keuze wordt. We geven u graat meer informatie omtrent Lattoflex om uw keuze te vergemakkelijken.
  • Slaapcomfort - Tempur - De tempur matrassen vormen zich, onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht, naar de contouren van het lichaam. Het gewicht en de beweging van uw lichaam worden perfect geabsorbeerd door het Tempur materiaal en gelijkmatig verdeeld, zo worden pijnlijke drukpunten gereduceerd. Ontdek het volledige Tempur gamma bij Weyne want als Platinum dealer bieden wij u het volledige gamma aan.
  • Slaapcomfort - Recor Bedding - Recor Bedding staat garant voor Boxsprings met een uniek en creatief design. Ze zorgen voor een optimale gezonde nachtrust waarbij je in harmonie bent met je lichaam. Je geniet van Belgisch vakmanschap ondersteund door de ervaring van de Recor-groep waartoe Recor Bedding behoort.
  • Slaapcomfort - styldecor - Voor prachtige kwaliteits-boxsprings en matrassen van Styldecor moet u bij Weyne zijn! Deze boxsprings stralen elegantie en klasse uit. Op zoek naar een nieuw bed? Dan is de collectie van Styldecor een echte aandrader voor de meerwaardezoeker!
  • Slaapcomfort - Sealy - Ontdek de nieuwste matrassen van Sealy bij Weyne, uw hoofddealer voor West-Vlaanderen. In de Sealy Hybrid matrassen komen de beste slaaptechnologieën samen, het verkoelende comfort van geltraagschuim bovenop, en de diepe ondersteuning van individueel verpakte pocketveren onderaan. Ontdek de verschillende matrassen nu bij uw verdeler Weyne te Zarren.
  • Slaapcomfort - Trump home - De Trump Home collectie bestaat uit Trump matrassen, achterwanden en boxsprings die ontwikkeld zijn voor consumenten die op zoek zijn naar een kwaliteitsvol bed die voldoet aan de luxe normen. Een complete levensstijl waarbij Trump het zachte top comfort combineert met de perfecte ondersteuning en een uniek verfijnd design waardoor u zich meteen midden Manhattan of New York waant.
  • Slaapcomfort - Stearns & Foster - Handgemaakte bedden sinds 1846. Ervaar traditie en tijdloosheid. Maak kennis met Stearns & Foster bij Weyne, uw dealer te Zarren, Kortemark.