Over ons

Al 3 generaties

De familie Weyne heeft al drie generaties een passie voor wonen. Je kan dus wel stellen dat Meubelen Weyne een familiebedrijf is, in hart en nieren. De prille start van Meubelen Weyne gaat terug naar het jaar 1950. In dat jaar gingen de grootouders van de huidige zaakvoerder in Zarren van start met de zaak. Die jarenlange ervaring vormde dan ook een mooie basis om steeds verder te groeien en het bedrijf uit te bouwen tot de sterke firma die het vandaag is. En we staan niet stil! We blijven evolueren en spelen graag in op de nieuwste trends en innovaties om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Maak van je huis een thuis

Bij Meubelen Weyne in Zarren, Kortemark vind je alles om van je huis een thuis te maken. Ontdek bij ons de nieuwste interieur- en designtrends voor de inrichting van je woning of buitenverblijf. In onze grote toonzaal vind je verschillende merken en stijlen terug, er is voor elk wat wils. 

Bovendien ben je ook voor de inrichting van je slaapkamer bij Weyne aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij maar al te goed hoe belangrijk een goede nachtrust is. Daarom staat onze volledige bovenverdieping in het teken van slaapcomfort. Bovendien openden wij in 2021 een tweede winkel in Roeselare die zich enkel en alleen focust op jouw nachtrust: Kôkon Slaapcomfort. Nu kan je dus op twee locaties terecht voor slaapcomfort. 

Persoonlijk advies

Zie je door de bomen het bos niet meer? Onze gespecialiseerde interieuradviseurs staan voor je klaar om je wegwijs te maken doorheen ons aanbod en de vele mogelijkheden. Wil je graag een andere opstelling of afmeting? Kan perfect! Of ben je eerder voorstander van een ander type bekleding of kleur? Geen probleem! Eens de keuze is gemaakt, bezorgen we je met veel plezier een vrijblijvende offerte op basis van jouw persoonlijke wensen. Zo willen we dat je goed geïnformeerd de juiste beslissing kan maken.